Pot returna produsele ?

Cum pot returna un produs/ o comanda?

Pe site-ul nostru returul produselor cu defect este GRATUIT. Ai la dispozitie 10 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Iata ce trebuie sa faci:

1) asigura-te ca ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: factura initiala, certificate de garantie, etichete etc.

2) suna operatorii nostrii si solicita returul, explicand motivul retur-ului

3) handmaderomania.com va trimite curierul la adresa indicat de tine si va prelua coletul de retur.

Pentru orice problema intampinata, nu ezita sa ne contactezi prin email (comenzi@handmaderomania.com) sau telefon (0746 305 003).

 

In ce conditii pot returna produsele?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila Handmade Romania (handmaderomania.com) – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu handmaderomania.com).

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu handmaderomania.com).

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 HANDMADEROMANIA.COM isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor personalizate fara un motiv intemeiat (defecte, vicii, comenzi eronate, etc).